Tanfolyamaink:


Simon Orsolya (szül.: Szappanos Orsolya) vezetőedző, az egyesület elnöke:
Négygyermekes Édesanya, EB bronzérmes, többszörös válogatott kerettag, életműdíjas szakedző, versenybíró aki évek óta foglalkozik a harmonikus mozgás tanításával és annak megismertetésével.

Tel: +36 30 631-4774


Gráczol-Maros Judit:
Kortárstánc Pedagógus, edző. Jelenleg csodálatos Kisfiával tölti idejét. Várjuk vissza szeretettel!!

"A tánc világába a ritmikus gimnasztika irányából érkeztem, amely sportot 14 éven keresztül uztem, ebbol 4 évet a Magyar Kéziszercsapat Válogatottban. Edzőim többek között Bartáné Fekete Annamária, Ladányi Beatrix és Marina Ignatyeva voltak, balettmesterem pedig Szitt Melinda, aki a sportélet befejezése után a modern-tánc világába is elkalauzolt bennünket. Így kerültem aztán Angelus Iván iskolájába (Budapest Kortárstánc Foiskola), ahol a diplomámat szereztem. Itt az elméleti tárgyainkon kívül, balett, néptánc, történelmi társastáncok, modern-, kortárs-, kontakt-, release-, improvizációs-, és egyéb technikák mellett, harcmuvészetekkel, színház technikával és az alkotómunka folyamatával is megismerkedhettünk. Egy noi tornaszalonban foleg a felnott korosztállyal dolgoztam, emellett alkalmanként balett és kortárstánc órákat adtam, illetve egy Keresztény Táncszínház életében vettem részt tanárként, illetve alkotótársként."
A Kreatív RG csoportot vezeti, illetve versenyzőinknek balett és a tánc órákat ad.Herke Márta:
Gyógytornász, mozgásterapeuta, 3 gyermekes édesanya
Gyógytornász diplomáját 1999-ben szerezte, majd DSGM szakgyógytornászként végzett. (Dévény Anna által kifejlesztett speciális gimnasztika módszer).
Gyermekkorában aktívan szertornázott - ez a mozgásszeretet irányította a gyógyító torna, mint szakma felé.
A lányoknak megtanítja a helyes testtartást, törzsmozgást, szelektív végtagmozgást, testtudatot valamint segít a helyes ritmusérzék kialalkításában. Óráinak óriási szerepe van a sikeres, pontosan végrehajtott rg gyakorlatok kivitelezésében.

AlbaRG SE 18654817-1-07